ΤΟ 2021 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ

Το πρακτορείο Μπλούμπεργ σε έρευνα που έκανε διαπίστωσε, ότι παγκοσμίως η Ελλάδα είναι τέταρτη από το τέλος και τελευταία από τις Ευρωπαϊκές χώρες στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Κρίνεται ανάλογα με τον πληθυσμό ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων.

Επόμενο είναι, αφού εμάς τον λαό μας έχει εγγεγραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων της και, αυτό που την ενδιαφέρει είναι μόνο η ψήφος μας.Επόμενο δεν είναι αφού δεν προσέλαβε υγειονομικό προσωπικό, δεν επένδυσε στο ΕΣΥ να προετοιμαστεί για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και παλινδρομούσε εξυπηρετώντας μόνο τα μεγάλα συμφέροντα. Άνοιξε τον τουρισμό χωρίς μέτρα και αρχές.

Εάν όμως το Μπλούμπεργκ έκανε έρευνα για την επικοινωνιακή αντιμετώπιση της πανδημίας θα είμασταν πρωταθλητές. Στα δήθεν είμαστε πρώτοι, αλλά έχουν λεφτά και μπουκώνουν τα ΜΜΕ.

Και πείτε μου τι χρειάζονται άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ τα ΜΜΕ για να προπαγανδίσουν δήθεν τον εμβολιασμό;

Μήπως τους επιδοτούν για να κρύβουν τις γκάφες του Μωυσή που σε εμάς επιβάλλει τις μάσκες και αυτός φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα. Που πηγαίνει στα συσσίτια που η πολιτική ξαναδημιούργησε με 30 μπράβους και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Για να καλύπτουν το θεατρικό δρώμενο, με το φορτηγάκι, όπως το γράφω φορτηγάκι, με λίγα εμβόλια, που ταξίδεψε ασυνόδευτο χιλιάδες χιλιόμετρα και στα σύνορα το περίμεναν για το σόου οι Χαρδαλιάδες με όλα τα κανάλια.

Αλλά μέρες που είναι ας σταματήσω εδώ και να ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ το 2021 να είναι μία διαφορετική χρονιά με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από τα δεσμά του νεοφιλελευθερισμού και όλα τα άλλα θα έρθουν, εάν αυτοί που θα επιλέξουμε να μας κυβερνήσουν δεν είναι οι σημερινοί αλαζόνες και οι επί συρροή απευθείας αναθέτοντες στα δικά τους τα παιδιά μπίζνες εκατομμυρίων.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.