Η Διοίκηση του Αγίου Σάββα το τερμάτισε -καλεί σε ΕΔΕ όσους νόσησαν από covid-19

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα στο fb του Συλλόγου Εργαζομένων στον Άγιο Σάββα η διοίκηση του νοσοκομείου σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες που την βαραίνουν για την εξάπλωση της πανδημίας σε κλινικές, τμήματα και προσωπικό καλεί σε ΕΔΕ όσους νόσησαν από covid-19. Το σωματείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας κάλεσε τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να προβούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο.και να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων τους που τους καλούν σε ΕΔΕ επειδή νόσησαν από Covid.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθεί να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες που την βαραίνουν για την εξάπλωση της πανδημίας σε κλινικές, τμήματα και συναδέλφους. Κλείνουν τα μάτια στις συνεχείς καταγγελίες του συλλόγου εργαζομένων ότι τα μέτρα προστασίας είναι ελλιπή, η διαδικασία ιχνηλάτησης είναι ευκαιριακή και ανάλογα την περίσταση και η διαδικασία της καραντίνας για τους συναδέλφους επαφίεται στον αριθμό του διαθέσιμου προσωπικού κάθε φορά.

Το μόνο που προτάσσουν σαν «λύση» δεν είναι τα προφανή που ο Σύλλογός μας ζητάει από το προηγούμενο κύμα της πανδημίας αλλά συμπεριφέρονται ξανά εκδικητικά προς το προσωπικό που κρατάει όρθιο και σε λειτουργία το νοσοκομείο καλώντας για 2η φορά διαδικασία ΕΔΕ.

Αυτή την φορά το προσωπικό της Β Παθολογικής που νόσησε το προηγούμενο διάστημα καλείται σταδιακά σε ΕΔΕ την Παρασκευή 04/12.

Είμαστε όλοι στο πλευρό τους.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους στο προαύλιο του νοσοκομείου την Παρασκευή 4/12 στις 9πμ

Να σταματήσουν τώρα οι εκδικητικές ΕΔΕ.

Κανένας συνάδελφος κατηγορούμενος και διωκόμενος επειδή νόσησε από covid 19

Απαιτούμε άμεσα κατάλληλα και επαρκή μέτρα προστασίας

Να γίνονται συχνότερα τεστ στο προσωπικό.Μονιμοποίηση των συμβασιούχωνΠροσλήψεις για την κάλυψη των αναγκών