Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας διεκδικούν, το αυτονόητο, την παροχή απαραίτητων μέσων στους υπαλλήλους που πραγματοποιούν καταγραφές

Μετά τη θεομηνία που έπληξε τη Θεσσαλία ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας διεκδικεί, το αυτονόητο, την Παροχή απαραίτητων μέσων στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που πραγματοποιούν καταγραφές και αποτιμήσεις ζημιών λόγω της θεομηνίας στην Θεσσαλία με επιστολή που απέστειλε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, οθόνη, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ : “Παροχή απαραίτητων μέσων σε υπαλλήλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που πραγματοποιούν καταγραφές και αποτιμήσεις ζημιών λόγω της θεομηνίας στην Θεσσαλία ”

κ. Περιφερειάρχη, Απαιτούμε την άμεση χορήγηση των απαραίτητων μέσων στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίοι πραγματοποιούν ελέγχους στο πλαίσιο των «Επιτροπών για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε πληγείσες επιχειρήσεις της Π.Ε.» από τη θεομηνία που έπληξε την Θεσσαλία. Αναφέρουμε τα εξής:

  1. Δεν διατίθενται υπηρεσιακά οχήματα για την πραγματοποίηση των εν λόγω ελέγχων, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι συνάδελφοι να μεταβαίνουν στους ελέγχους με ιδιωτικά οχήματα
  2. Δεν χορηγήθηκαν στους υπαλλήλους προστατευτικά υποδήματα και αδιάβροχα Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας ασκούν τα καθήκοντά τους με υπερβάλλοντα ζήλο και δίνουν αγώνα για να σταθεί στα πόδια της και πάλι η Θεσσαλία!

Στο φιλότιμο όμως δε μπορεί να βασίζεται η πολιτική της Περιφέρειας Θεσσαλίας και καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να υποστηρίξει υλικοτεχνικά τις Υπηρεσίες της!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Π.Ε ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ-ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!