Νέα στάση εργασίας στα τρόλεϊ για 3 ώρες την Πέμπτη 20 Απριλίου

Στάση εργασίας στα ΜΜΜ έχουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, όμως για να συμμετέχουν στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι τα τρόλεϊ θα σηκώσουν χειρόφρενο από τις 13:00 έως τις 16:00. Ωστόσο, οι επιβάτες που μετακινούνται με το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και αυτό, γιατί υπολογίζεται, πως τα οχήματα αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10:00 π.μ. ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης, στο αμαξοστάσιο Αττικής, με θέματα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.

Η τελευταία στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε ήταν τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου σε λεωφορεία και τρόλεϊ με αίτημα να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζομένους. Παράλληλα απαιτούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι την προηγούμενη εβδομάδα από τη Μ. Εβδομάδα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν όλες τις ημέρες στάσεις εργασίας.

πηγή: