ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο και ενημερωτική εκδήλωση για τα μισθολογικά στις 18 Οκτωβρίου (φωτό)

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας μαζί με το μέλος της Εκτελεστικής της ΑΔΕΔΥ, Γιώργο Πετρόπουλο και τους πρωτοβάθμιους συλλόγους υγείας του Ν. Μεσσηνίας (το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και το Σύλλογο Ειδικευμένων γιατρών του Νοσοκομείου Καλαμάτας) την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022, στις 11.00 στα πλαίσια γενικής απεργίας της 9ης Νοεμβρίου 2022, θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ταυτόχρονα, θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας δίνοντας σχετικό ψήφισμα στη διοικήτρια του Νοσοκομείου για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υγεία στο νομό μας:

  • Έλλειψη προσωπικού
  • Υποδομές
  • Επαναφορά των υγειονομικών που είναι σε αναστολή.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο χώρο του νοσοκομείου.

Την ίδια μέρα στις 18.30 από το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας μαζί με το Κοινωνικό Πολύκεντρο θα πραγματοποιήσουν στο ξενοδοχείο ΡΕΞ (Αριστομένους 26, Καλαμάτα) ημερίδα με θέμα «Οι αμοιβές στο Δημόσιο 2011-2022, Κόστος ζωής – αγοραστική δύναμη: Η επιτακτική ανάγκη για αυξήσεις μισθών» με ομιλητή το Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κ. Στ. Μαυρουδέα.

Εικόνες από τη σημερινή κινητοποίηση:

το μέλος της Εκτελεστικής της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Πετρόπουλος
Παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας
Συνέντευξη τύπου του ΝΤ ΑΔΕΔΥ για την αποψινή εκδήλωση στη Καλαμάτα

πηγή: messinialive.gr