ΑΡΜΑ: 30 μήνες Κυβέρνηση Ν.Δ – Προσλήψεις Παπάδες, Αστυνομικοί και Μετακλητοί. Στην Υγεία -3131 Υγειονομικοί!

30 μήνες Κυβέρνηση Ν.Δ και Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης: +7494 Αστυνομικοί + 4.000 Παπάδες +3138 Μετακλητοί. Στην Υγεία -3131 Υγειονομικοί. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ….

Πρέπει να το εμπεδώσουμε βαθιά λένε στην ανακοίνωση τους το ΑΡΜΑ: ο κ. Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Ν.Δ δεν έχουν καμία –μα καμία – πρόθεση να ενισχύσουν το ΕΣΥ, παρότι το βλέπουν να καταρρέει υπό το βάρος της πανδημίας.

Αντί να εξοπλίσει τα Νοσοκομεία αγόρασε ένα ατελείωτο στόλο αυτοκινήτων για την αστυνομία, αν και το κόστος των περιπολικών φαίνεται μηδαμινό εάν συγκριθεί με τις φρεγάτες και τα Rafale που αγόρασε έναντι δισεκατομμυρίων ευρώ. Ενώ έχει προσλάβει τους μήνες αυτούς + 7494 ΜΟΝΙΜΟΥΣ Αστυνομικούς, αναγκαίους όπως φαίνεται για την αντιμετώπιση της Πανδημίας σύμφωνα με το δόγμα «Νόμος και Τάξη» που υλοποιείται με θρησκευτική ευλάβεια… 

Αντί να στελεχώσει το ΕΣΥ με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό μονιμοποιεί 4000 παπάδες. Θα κάνει τις ανακοινώσεις τη Δευτέρα 13/12 στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, συνοδευόμενος από την «Ερίτιμο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση, ώστε να συσταθούν επιπλέον 4.000 οργανικές θέσεις ιερέων, τις οποίες θα καταλάβουν υπηρετούντες εφημέριοι των ναών που μονιμοποιούνται. Σημειώνεται ότι σήμερα μισθοδοτούνται από το Δημόσιο περίπου 10.000 κληρικοί, οι οποίοι παρ΄ όλα αυτά δεν υπόκεινται στους κανόνες του Δημοσίου..

Και ενώ για τους Παπάδες δρομολογεί ΑΜΕΣΑ τις σχετικές προσλήψεις για 4.000 Θέσεις, για τους Υγειονομικούς ενώ ανακοίνωσε από τον Σεπτέμβριο του 2020 την πρόσληψη 4.000 (που έγιναν 4910..) Μονίμων, έχουν περάσει 16 μήνες και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για το μέλλον της συγκεκριμένης Προκήρυξης.

Κι ενώ μονιμοποιεί παπάδες, δε δέχεται καμιά συζήτηση για μονιμοποίηση των επικουρικών Γιατρών και Εργαζομένων , συστήνοντας αντίστοιχες οργανικές θέσεις. Κλασσικό παράδειγμα είναι ότι ενώ έχουν Νομοθετηθεί  1000 Θέσεις Νοσηλευτών για ΜΕΘ από το Μάιο του 2020, μέχρι σήμερα έχουν συσταθεί το 40% και δεν έχει προκηρυχθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ(!!). Ενώ μετά από 16 Μήνες η 6Κ/2020, βρίσκεται ακόμη στη συλλογή των δικαιολογητικών. 

Και από την άλλη έχει προσλάβει το μεγαλύτερο στρατό Μετακλητών +3138, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ στην Ιστορία του Ελληνικού Κράτους, τακτοποιώντας τα «δικά» μας παιδιά.

Κι αυτό διότι περιμένουν, Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός,  πώς και πώς να λήξει η πανδημία ώστε να ξεκινήσουν την αποξήλωση του ΕΣΥ, δίνοντας μεγάλα τεμάχια στα fund που ήδη έχουν αγοράσει ιδιωτικά νοσηλευτήρια και είναι πλέον εργοδότες μελών της Αγίας Οικογένειας.

Ο Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Ν.Δ  μετασχηματίζει το ελληνικό κράτος στα πρότυπα των φεουδαρχικών κρατών του μεσαίωνα, όπου πυλώνες ήταν οι ένοπλοι και οι ιερωμένοι.

Εν ολίγοις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση και το Επιτελικό κράτος των «Αρίστων» έχουν πλέον καταστεί επικίνδυνοι για τη ζωή των πολιτών, τη δημοκρατία και την ύπαρξη της χώρας..

ΥΓ 1: Και ενώ προσλαμβάνει 4.000 Παπάδες, και τρέχει στην Ιερά Σύνοδο για τα «συχαρίκια», έχει αφήσει απλήρωτους τους «ήρωες με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες» κάποιους εδώ και 6 μήνες κάποιους 3 μήνες , αποδεικνύοντας το πόσο μας  νοιάζεται.

Υ. Γ 2 : Και τα στοιχεία, από την Απογραφή, για να τα γνωρίζει η Κυβέρνηση ….

                                                           Ιούλιος 2019                                Οκτώβριος 2021

Υπουργείο Προστασίας Πολίτη              64.087                                            71.581 ( + 7494)                            

Υπουργείο    Υγείας                               79.122                                            75.991 ( -3.131)                  

Μετακλητοί Υπάλληλοι                             1.710                                             3.138 ( +1.428)