Σε έκτακτη συγκέντρωση στην Ευελπίδων καλεί η ΟΛΜΕ τους εκπαιδευτικούς

Σε έκτακτη συγκέντρωση στην Ευελπίδων στις 13:30 καλούν σήμερα ΟΛΜΕ – ΔΟΕ και πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία για να καταγγείλουν τον  αυταρχισμό και την τρομοκρατία του Υπουργείου Παιδείας το οποίο, δεν δίστασε, μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των εκπαιδευτικών και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη αξιολόγηση καταφεύγει για μια ακόμα φορά στην τρομοκράτηση και την καταστολή.

Η προσφυγή της Νίκης Κεραμέως δικάζεται σήμερα στο κτίριο 5 με αριθμό πινακίου 1 και ώρα 1:30

Ως γνωστόν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας κατέθεσε σήμερα το πρωί κατεπείγουσα αγωγή που εκδικάζεται αυθημερόν για να βγάλει την απεργία – αποχή παράνομη και καταχρηστική.

Είναι φανερό ότι οι κινήσεις αυτές δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από τους εκπαιδευτικούς. 

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει ότι η καλύτερη απάντηση στο Υπουργείο Παιδείας είναι οι εκατοντάδες σύλλογοι που πραγματοποιούνται σήμερα να αποφασίσουν μαζικά απεργία – αποχή τονίζοντας ότι μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι πλήρως καλυμμένοι.

Παράλληλα η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 30/9 13:30 στο πρωτοδικείο Αθηνών (Ευελπίδων, κτήριο 5) που εκδικάζεται η αγωγή του Υπουργείου.

Επίσης καλεί όλες τις ΕΛΜΕ και τους ΣΕΠΕ της επαρχίας σε έκτακτες συγκεντρώσεις σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την ίδια ώρα.

ΠΗΓΗ: efsyn –

ΠΗΓΗ: efsyn – Χρήστος Κάτσικας