Το ζήσαμε και αυτό. ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ καταγγέλλουν το ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει τις κινητοποιήσεις και «ξεχνούν» Ν.Δ και ΚΙΝΑΛ που ΨΗΦΙΖΟΥΝ τον Αντιδημοκρατικό- Αντισυνταγματικό Νόμο. ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ του Κυριάκου Μαγαζί (παλιό, αλλά πλέον επίκαιρο…)

 Το είδαμε και αυτό. Η ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στην  ΑΔΕΔΥ και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας,  με ανακοινώσεις  τους, καταγγέλλουν το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί «δήθεν» χειραγωγεί το Συνδικαλιστικό Κίνημα, όταν καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ στο συλλαλητήριο   της Πέμπτης 9/7 στη Πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί φίλους και εργαζόμενους σε εργατικές κινητοποιήσεις. Αλλοίμονο εάν ένα Κόμμα της Αριστεράς, έμενε σιωπηλό απέναντι στο Αντιδημοκρατικό  Νομοθέτημα Χρυσοχοίδη και της Κυβέρνησης της Ν.Δ που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή και καταργεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ το δικαίωμα των συγκεντρώσεων και της διαμαρτυρίας. Αλλοίμονο εάν ένα Κόμμα της Αριστεράς, μείνει σιωπηλό στις δύσκολες στιγμές που ζουν οι εργαζόμενοι στη Χώρα μας και στη προσπάθεια της Κυβέρνησης να προλάβει δια της Χουντικής Νομοθέτησης τις Κοινωνικές εκρήξεις του Φθινόπωρου.

Τι όμως ενόχλησε τώρα τους γραφειοκράτες Συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και στράφηκαν κατά του ΣΥΡΙΖΑ με καταγγελία;

Είναι γιατί η Ελληνική Κοινωνία ξαναζεί  πλέον Μνήμες της Μνημονιακής Διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, με ολίγη από Καρατζαφέρη, αφού το Αντιδημοκρατικό Νομοσχέδιο για της Συγκεντρώσεις και τις Διαδηλώσεις, θα  το ψηφίσουν από κοινού Ν.Δ-ΚΙΝΑΛ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ(!!)  έχοντας απέναντι τους  ΟΛΗ τη Κοινωνία και τους  Θεσμικούς Φορείς.

 Έχοντας καταπιεί τη γλώσσα τους και μην ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ να καταγγείλουν τα κόμματα τους, που προχωρούν στη ψήφιση ενός αποδεδειγμένα Αντισυνταγματικού Νομοσχεδίου, με τη Βούλα μελών της Κυβέρνησης(!!) των εκπροσώπων της Δικαιοσύνης και του Νομικού Κόσμου, με ευκολία στρέφονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και καταφέρουν και αλλάξουν την ατζέντα προς όφελος των Πολιτικών Φορέων τους.

Μα πιο πολύ, θέλουν να δώσουν «κάλυψη» και στήριξη στο ΚΙΝΑΛ και στην απόφαση του να ψηφίσει το Σ/Ν με προφανή στόχο τη «πρόσδεση» του στο Κυβερνητικό άρμα, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες…

Είναι βαθιά γελασμένοι, εάν πιστεύουν ότι με τέτοιες «καταγγελίες» μπορούν να κρύψουν για ένα λεπτό,  τον Αντιδημοκρατικό κατήφορο της Κυβέρνησης της Ν.Δ και του  ΚΙΝΑΛ που νομοθετούν την Ουσιαστική Απαγόρευση ΟΛΩΝ των Κινητοποιήσεων, υλοποιώντας με επιτυχία το δόγμα «Νόμος και Τάξη»  της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Αποδείχθηκε, για άλλη μια φορά, ότι ο κίνδυνος για το Συνδικαλιστικό Κίνημα και τη χειραγώγηση του δεν μπορεί να προκύψει από Παρεμβάσεις και Δράσεις που ενισχύουν τα κινηματικά του χαρακτηριστικά. Αλλά από τις ίδιες τις συνδικαλιστικές ηγεσίας, που αναδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, αρκεί να στηρίξουμε το «κομματικό» μας μαγαζί. Η πλήρη απαξίωση του ρόλου της ΓΣΕΕ αποτελεί το καλύτερο μάρτυρα της κομματικής-πολιτικής χειραγώγησης, από τους ίδιους τους Συνδικαλιστές.

Περιμένουμε από τη ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, με ξεχωριστή δικιά τους ανακοίνωση, όπως έκαναν, όπως περήφανα διαλαλούν,  τα χρόνια του Μνημονίου, να καταγγείλουν Ν.Δ και ΚΙΝΑΛ για τη ψήφιση του Αντιδημοκρατικού Χουντικού Νόμου της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…

Υ.Γ : Έχει πλάκα οι χθεσινοί καταγγέλλοντες της ΠΑΣΚΕ(ΔΗΣΥΠ) στην ΑΔΕΔΥ κατά της Κυβέρνησης της Ν.Δ για τον Αντισυνταγματικό και Αντιδημοκρατικό Νόμο, τώρα να επιχειρηματολογούν υπέρ του, μετά τις «Θεσμικές Παρεμβάσεις» που ζητούσε το ΚΙΝΑΛ και  που ικανοποίησε η Κυβέρνηση.. Τέτοια στημένα «παιχνίδια»  ούτε η γνωστή «παράγκα»  του Ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να  οργανώσει…