Η ΕΔΟΘ συμμετέχει στην 24/ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 28 Φλεβάρη 2026
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ- Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην 24/ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για όλους τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους ΟΤΑ που εργάζονται το Σάββατο 28 Φλεβάρη 2026, τη μέρα που συμπληρώνονται 3 χρόνια από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας και συγκλόνισε ολόκληρο τον λαό.
Η πραγματική δικαίωση για τα Τέμπη, για τους νεκρούς στους χώρους δουλειάς, για τα παιδιά μας, θα έρθει μέσα από τον οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των ιδιωτικοποιήσεων, της συστηματικής απαξίωσης των δημόσιων υποδομών που ευθύνονται για το δυστύχημα, της πολιτικής που γεννά καθημερινά νέα εγκλήματα.
Καλούμε τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, να δώσουν μαζικό, μαχητικό παρών μαζί με τα σωματεία και τις ομοσπονδίες τους, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία, στο συλλαλητήριο στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 Π.Μ.
ΔEN ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!
Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΕΔΟΘ –Ν/Τ ΑΔΕΔΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
