Καταγγελίες: Με χρήματα ανέργων η συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ!

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ εξαπολύει «πυρά» κατά του Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτη σχετικά με την προεκλογική του εκστρατεία. Σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει:

«Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει και καυτηριάσει τη δράση του Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτη, ο οποίος «χρησιμοποιεί» πόρους του ΟΑΕΔ που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ.

Είδαμε παρέλαση στελεχών τη ΝΔ στις Ημέρες Καριέρας, είδαμε να εγκρίνονται 7,2 εκ. ευρώ για διαφημιστική προβολή, είδαμε προνομιακή αντιμετώπιση δήμων που πρόσκεινται στη ΝΔ, είδαμε κατασπατάληση δημόσιου χρήματος σε καθημερινή βάση, είδαμε να πληρώνει ο ΟΑΕΔ πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ (υπέρβαση ορίου ταχύτητας), είδαμε τεράστιες αυξήσεις στον μισθό του Διοικητή, εσχάτως όμως, είδαμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, δυο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, τη συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ με χρήματα του ΟΑΕΔ σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ (Κομματική Οργάνωση της ΝΔ) Αχαΐας.

Ανερυθρίαστα και αλαζονικά ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, ο διοικητής που έχει στην αρμοδιότητά του τη στήριξη των ανέργων, χρησιμοποιεί τον Οργανισμό και τους ανέργους για προσωπική και κομματική στήριξη. Την ώρα που επιβάλλει ποινές διαγραφής στους ανέργους μέχρι και 2 χρόνια από τον ΟΑΕΔ, την ίδια ώρα κατασπαταλάει τα χρήματα που προορίζονται για αυτούς σε διαφημιστική προβολή του ιδίου και της κυβέρνησης».

πηγή: https://www.aftodioikisi.gr/