Ανακοίνωση-Καταγγελία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για την εν κρυπτώ τροποποίηση του Οργανογράμματος

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Αρ.Πρωτ 571/5-9-2022

Στην τελευταία συνάντηση της Ομοσπονδίας με το Διοικητή της ΔΥΠΑ στις 4 Αυγούστου 2022, αλλά και πιο πριν με γραπτή δημόσια ανακοίνωση (Αρ.Πρωτ 564/25-7-2022), ζητήσαμε ενημέρωση για την τροποποίηση που έγινε στο Οργανόγραμμα ΠΔ11/2022, ερήμην των εργαζομένων.

Ζητήσαμε τους λόγους που έγινε εν κρυπτώ η τροποποίηση του Οργανογράμματος και τι αλλαγές περιλαμβάνει. Είναι προφανές πως η εν κρυπτώ από τους εργαζόμενους τροποποίηση του Οργανογράμματος συνιστά συμπεριφορά αντιδεοντολογική, για τους διοικούντες της ΔΥΠΑ

Ζητούμε ΑΜΕΣΑ να αποσταλούν στους εργαζόμενους όλες οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις που προτείνει η Διοίκηση σε σχέση με το υφιστάμενο Οργανόγραμμα και ένα ερώτημα: Υπάρχουν φωτογραφικές διατάξεις στο προτεινόμενο νέο Οργανόγραμμα και αυτός είναι τελικά ο λόγος απόκρυψης; Δεν θέλουμε να πιστεύουμε κάτι τέτοιο γι’ αυτό δημοσιοποιήστε το άμεσα.

ΥΓ: Η διαφάνεια, η δημοσιότητα, η αντικειμενικότητα και η αξιοκρατία φαίνεται να έχουν πάει περίπατο μπροστά στην εξυπηρέτηση των ατομικών και κομματικών συμφερόντων.

Για το ΔΣ

ο Πρόεδρος ο Γ.Γραμματέας

Μακράκης Γ. Τηλιγάδας Κ.