ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά του Αν. Διοικητή του Π.Γ.Ν. ΡΙΟΥ σε βάρος συναδέλφου, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου

Απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά του Αν.Διοικητή του Π.Γ.Ν.ΡΙΟΥ σε βάρος συναδέλφου, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αν.Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου σε βάρος εκλεγμένου συνδικαλιστή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.
Όπως καταγγέλλει το ΔΣ του Σωματείου ο Αν.Διοικητής προσπάθησε να τον αποκλείσει από την αντιπροσωπεία του Σωματείου σε συνάντηση και επανέλαβε την επιθετική συμπεριφορά με τον προπηλακισμό του συνδικαλιστή στο χώρο της Γραμματείας του Γραφείου Διοίκησης.
Ο Αν.Διοικητής δεν διοικεί την επιχείρησή του. Συντονίζει διοικητικά το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας σε περίοδο πανδημίας και οφείλει να συνδιαλέγεται με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους εκπροσώπους των φορέων σε περίοδο μάλιστα που οι εργαζόμενοι δίνουν και τη ζωή τους (όπως η συνάδελφος που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από εξαντλητικές βάρδιες) για να καλύπτουν τα τεράστια κενά σε προσωπικό.
Πρέπει να πάρει θέση το Υπουργείο Υγείας, η Διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας απέναντι σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές που καταγγέλλει το Σωματείο. Λίγος σεβασμός στο θεσμικό ρόλο των συνδικαλιστικών φορέων δεν βλάπτει!!!!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ