Γ. Μακράκης: Υπάρχει έλλειψη καθαριστριών στα σχολεία του Ηρακλείου-Χαλαρά τα πρωτόκολλα που ανακοίνωσε η υπουργός (ηχητικό)

Στην μεγάλη έλλειψη καθαριστριών στα σχολεία του Ηρακλείου, αναφέρθηκε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Δομίνικος Θεοτοκόπουλος” Γιώργος Μακράκης, που εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για πιθανή εξάπλωση του κορονοιού στα σχολεία, αμέσως μετά το άνοιγμα.

Υπενθυμίζουμε πως αύριο οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», «Φαιστός» και ΕΛΜΕ Ηρακλείου οργανώνουν,  στις 14:00, Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης εν όψει του ανοίγματος των σχολείων, διεκδικώντας: Ανοιχτά σχολεία με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας (αραίωση τμημάτων, δωρεάν τεστ σε όλους, προσλήψεις στην καθαριότητα με συμβάσεις πλήρους ωραρίου). Άμεση κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών Να σταματήσει το «κόψιμο» των κενών από τις τοποθετήσεις των συναδέλφων. Καμία εφαρμογή του αντιεκπαιδευτικού νόμου Κεραμέως.

politica.gr