Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» / Κυβερνητική προπαγάνδα κατά των γιατρών – Κλειστή η λίστα εμβολιασμών

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο των εργαζομένων για το μπάχαλο με τους εμβολιασμούς. Δεν πήραν κανένα μέτρο, επισημαίνει, για να σταματήσει η διασπορά

Τη νέα προπαγάνδα κατά των γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας,  ξεσκέπασε ο πρόεδρος των εργαζομένων αποκαλύπτοντας ότι η λίστα για τους εμβολιασμούς γιατρών και νοσηλευτών έχει κλείσει και πλέον γίνεται μόνο η δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο Κώστας Πετρόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  περιέγραψε τις συνοπτικές διαδικασίες με τις οποίες άνοιξε και έκλεισε η λίστα για τον εμβολιασμό του νοσηλευτικού προσωπικού και μάλιστα κατήγγειλε ότι κατά καιρούς άνοιγε και πάλι χωρίς, όμως, αυτό να γίνεται δημόσια γνωστό στο προσωπικό.

«Δεν υπάρχουν αρνητές εμβολιασμού,  ήταν οι διαδικασίες που δεν έδωσαν τη δυνατότητα για έγκαιρο εμβολιασμό, άνοιξε λίστα, δήλωσαν 360 συνάδελφοι και μετά έκλεισε η λίστα» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι από τους 1100 εργαζόμενους έχουν εμβολιαστεί οι 530.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων επεσήμανε ακόμα ότι ο εμβολιασμός των γιατρών και νοσηλευτών άρχισε στις 5 Ιανουαρίου και πέντε ημέρες μετά στις 10 Ιανουαρίου άρχισε να καταγράφεται η μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού.

Όπως επεσήμανε δεν μπορεί να κατηγορείται το προσωπικό ότι ευθύνεται για τη διασπορά και να υποστηρίζεται ότι αν είχαν εμβολιαστεί όλοι δεν θα εμφανίζονταν κρούσματα αφού τα αντισώματα δεν μπορούν να προστατέψουν εντός λίγων ημερών από τη χορήγηση της πρώτης δόσης.

Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι η επίθεση κατά του νοσηλευτικού προσωπικού γίνεται για να κρύψουν οι διοικήσεις τις ευθύνες τους αφού δεν πήραν κανένα μέτρο για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού όταν άρχισε η έκρηξη των κρουσμάτων. 

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, που εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή δεν απάντησε στις καταγγελίες του προέδρου των εργαζομένων για το κλείσιμο της λίστας εμβολιασμού του προσωπικού και περιορίστηκε να δηλώσει ότι έχει εμβολιαστεί το 44% των εργαζομένων.

ΠΗΓΗ