Το Liberal απολύει εργαζόμενο για λάθος ανάρτηση που έκανε κριτική στην κυβέρνηση

«Αν η ποινή για ένα έγκλημα είναι ένα πρόστιμο, τότε ο νόμος προορίζεται μόνο για την κατώτερη τάξη» ήταν το αγγλικό ρητό που ανέβασε το Liberal.gr στον επίσημο λογαριασμό του στο Fαcebook το πρωί της Πέμπτης, και όλοι απόρησαν αν το γνωστό για την φιλοκυβερνητική του στάση site έπαθε κρίση αυτοκριτικής ή κρίση χιούμορ. Μάλιστα η ανάρτηση συνοδευόταν με αιχμηρή περιγραφή για το πρωθυπουργικό ζεύγος και τις στιγμές ανεμελιάς στην Πάρνηθα αλλά και τα γλέντια διάσημων στο Ντουμπάι, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για εσάς 300άρια, για κάποιους Ντουμπάι και γκαζιές στην Πάρνηθα».

Τελικά η ανάρτηση «κατέβηκε» μετά από 48 λεπτά, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν να την κοινοποιήσουν και να την αποθηκεύσουν. Το περιστατικό θα ήταν κωμικό και θέμα για τα social media της ημέρας αν δεν κατέληγε στην απόλυση εργαζόμενου που κατά λάθος ανέβασε την ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Liberal, μετά το σούσουρο, απέλυσε τον εργαζόμενο που έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση, αποδεικνύοντας πως και η παραμικρή νύξη, μπηχτή ή κριτική στην κυβέρνηση δεν χωρά τελικά στο εν λόγω site (παρά το λογότυπο του) ούτε… από λάθος.

https://3pointmagazine.gr/