Συνοδός απορριμματοφόρου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας της – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Εργατικό ατύχημα με τραυματία μία δημοτική υπάλληλο σημειώθηκε χθες στον Δρυμό του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, επί της οδού 21ης Ιουνίου, μία συνοδός απορριμματοφόρου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Μάλιστα, αμέσως μετά τον τραυματισμό της, η γυναίκα, περίπου 40 ετών, έκανε αιμοπτύσεις με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συνάδελφοι και η τοπική διοίκηση που έφτασε στο σημείο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινίστει όμως διεξάγεται έρευνα από την Επιθεώρηση Εργασίας και την Αστυνομία. Σύμφωνα με πηγές του δήμου Ωραιοκάστρου, που αναμένει το αποτέλεσμα του πορίσματος, ανάλογα με τα αποτελέσμα θα κινηθούν και οι διαδικασίες.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου βρίσκεται σε επικοινωνία με το περιβάλλον της εργαζόμενης που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο δήμος Ωραιοκάστρου εξέδωσε ανακοίνωση ευχόμενος περαστικά και συμπαράσταση στη δημοτική υπάλληλο, που είναι και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού Κωνσταντίνος Πατσαλάς μιλώντας στη Voria.gr ευχήθηκε περαστικά στην τραυματισμένη υπάλληλο και τόνισε ότι «από τον οδηγό δεν είχαμε κάποια αναφορά για κάποιο απρόοπτο ή κάποιο άλλο όχημα να εμπλέκεται στο ατύχημα. Παράλληλα ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος και δεν γίνοταν κάποια εργασία. Το ζητούμενο είναι η γυναίκα να είναι καλά στην υγεία της», κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου:

«Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς την δημοτική υπάλληλο και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία χθες τραυματίστηκε, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά της ως συνοδός απορριμματοφόρου στην Κοινότητα Δρυμού.

Η δημοτική αρχή εύχεται ταχεία και καλή ανάρρωση στην δημοτική υπάλληλο και βρίσκεται σε αναμονή του πορίσματος της έρευνας των αρμόδιων φορέων, σχετικά με τις συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος».

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: https://www.voria.gr/