Κινητικότητα: Έναρξη 2ου Έκτακτου Κύκλου -Οι θέσεις & η διαδικασία αιτήσεων

Για την έναρξη του «2ου Έκτακτου Κύκλου Κινητικότητας 2022», ενημερώνει με εγκύκλιό του το ΥΠΕΣ, στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (ΕΣΚ) και του ν.4873/2021.

Ο «2ος Έκτακτος Κύκλος Κινητικότητας 2022 γίνεται για τη στελέχωση των κάτωθι Υπηρεσιών:

  1. Τμήμα Προστασίας Ζώων Συντροφιάς της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γ.Δ. Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Εσωτερικών).
  2. Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας
  3. Τμήμα Εκκαθάρισης Αποδοχών Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Οι προκηρυσσόμενες θέσεις, όπως και οι προθεσμίες ανά υπηρεσία, περιγράφονται στο παρακάτω έγγραφο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων στην εφαρμογή του Μητρώου είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr. Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι πληκτρολογούν τους κωδικούς TAXISnet που ήδη διαθέτουν. Κατόπιν, ο υπάλληλος επιλέγει «Εξουσιοδότηση» και μεταφέρεται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, όπου μπορεί να δει τις διαθέσιμες θέσεις του έκτακτου κύκλου 2ος Έκτακτος Κύκλος Κινητικότητας 2022 (ΥΠ.ΕΣ.-Υ.Π.ΕΝ.) και να υποβάλει αίτηση για την θέση/σεις που τον ενδιαφέρουν για μετάταξη.

Για περισσότερα, δείτε εδώ:

πηγή: Aftodioikisi.gr