Όλοι και όλες στο Εφετείο Παρασκευή 27/2 στις 8.30 π.μ. – Ανακοίνωση απόφασης σε 2ο βαθμό για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή»
Ανακοίνωση – Κάλεσμα της Ενωτικής Αγωνιστικής Εκκίνησης σε κινητοποίηση
Παρασκευή 27/2 – Όλοι στο Εφετείο στις 8.30 π.μ.
Την Παρασκευή 27 Φλεβάρη ολοκληρώνεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και ανακοινώνεται η απόφαση για την ενοχή ή μη των καταδικασμένων μελών της. Δικάζονται οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, οι δράστες της απόπειρας δολοφονίας των Αιγύπτιων ψαράδων και δεκάδων ακόμη φασιστικών επιθέσεων.
Δεν ξεχνάμε τη μεγάλη ιστορική στιγμή της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης στις 7/10/2020, αποτέλεσμα του αγώνα χιλιάδων ανθρώπων, των αντιφασιστών, των εργαζομένων, της νεολαίας και των οικογενειών των θυμάτων.
Σήμερα, απέναντι στην προσπάθεια επανεμφάνισης των νεοναζιστικών συμμοριών και στην καλλιέργεια του ρατσισμού και της καταστολής, δηλώνουμε καθαρά: δεν θα επιτρέψουμε ούτε μισό βήμα πίσω. Ο φασισμός δεν θα ξαναγίνει κανονικότητα.
Καλούμε όλους και όλες να δώσουμε μαζικά το «παρών» στο Εφετείο Αθηνών, να στηρίξουμε τη μάχη για την οριστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής και την παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων.
Συμμετέχουμε στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Παρασκευή 27/2, στις 8.30 π.μ.
Απαιτούμε:
Την τελεσίδικη καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και την αυστηρότερη τιμωρία των μελών της.
Η πάλη απέναντι στον φασισμό συνεχίζεται.
Όλοι και όλες στο Εφετείο – Παρασκευή 27/2, 8.30 π.μ.
