ΕΝΕ: Με περίπτερο (!!) «προϊόντων» στη ΔΕΘ το Σεπτέμβριο. Άντε του χρόνου και με Super Market.… ΑΡΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΜΑ:

Στη φετινή ΔΕΘ 2023, τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία. Όμως τις εντυπώσεις κλέβει, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα όλων των ΜΜΕ, η συμμετοχή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος(ΕΝΕ) με τη παρουσία σχετικού περιπτέρου. 

Σύμφωνα δε με σχετικές αναρτήσεις στη Διαύγεια, τα μέλη της Διοίκησης της ΕΝΕ, επηρεασμένοι σαφώς από γνωστό «χαλαρά» της  Θεσσαλονίκης, αποδεικνύονται ιδιαίτερα κιμπάρηδες μια και θα διαθέσουν για το όλο εγχείρημα το «ευτελές» ποσό των 77.000€.( Ποσό που αντιστοιχεί σε συνδρομές περίπου 2500 μελών..).

Η παρουσία της ΕΝΕ, θα είναι για όλη τη διάρκεια της έκθεσης, αφού (όπως αναφέρεται ρητά) θα πραγματοποιηθούν « Εκδηλώσεις και Διοργανώσεις….». Ενώ έχουν προσκληθεί (;), όπως διαδίδουν και στην εναρκτήρια ομιλία του κ. Μητσοτάκη. 

Αναζητήσαμε, με βάση τις σχετικές Θεματικές Ενότητες της ΔΕΘ όπως έχουν αναρτηθεί, που θα χώραγε η παρουσία της ΕΝΕ αλλά δεν βρήκαμε  κάτι σχετικό. Είδαμε και τις ενότητες Γαστρονομία – Διατροφή ή Έπιπλα – Οικιακός εξοπλισμός, αλλά πουθενά κάποια αναφορά για την ΕΝΕ.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα, στο Περίπτερο της ΕΝΕ θα υπάρχουν αναφορές, υλικό και σχετικά video:

Από τη «πετυχημένη» συνεργασία της με το Frederick που «τακτοποίησε» πολλούς. Μάλιστα θα υπάρξει και ειδικό party των αποφοίτων, για να θυμηθούν τα παλιά…

Σε ειδικό σταντ θα υπάρχει εκτενή αναφορά από τα πεπραγμένα του 2ο Π.Τ της ΕΝΕ με θέμα « Πειθαρχικές Διώξεις Νοσηλευτών». Δώστε συνδρομές γιατί έχουμε έξοδα..

Από τις δεκάδες παρεμβάσεις( άρθρα, Δελτία Τύπου, video)  στήριξης της Κυβέρνησης της Ν.Δ όλα τα χρόνια, από τις πίτες με τη παρουσία βουλευτών και Υπουργών της Ν.Δ, μέχρι την Πανδημία. Θα υπάρξει δε σχετική ημερίδα με θέμα: «Επιτυχία της Κυβέρνησης της Ν.Δ. ΠΡΩΤΟΙ σε θανάτους στην Ευρώπη στο covid 19. Η σιωπή της ΕΝΕ.»  

Θα υπάρξει δε ημερίδα με Θέμα: « Δεν υπάρχουν Νοσηλευτές για διορισμό. Δεν φταίει η Κυβέρνηση της Ν.Δ» με εισηγητή το πρόεδρο του ΕΣΑΝ.

Θα υπάρχει κλινικό Σεμινάριο με θέμα: «Πως αυγατίζουν οι ψηφίσαντες  στις εκλογές της ΕΝΕ. Απόψεις και  Παραδείγματα».

Θα υπάρξει τιμητική βραδιά ( στα πρότυπα Αβραμόπουλου..) για το δίδυμο Πλεύρη- Γεωργιάδη, τους «δικούς» μας ανθρώπους.

Επίσης, θα διοργανωθούν ειδικές βραδιές, που θα παρελάσει όλος ο μηχανισμός της Ν.Δ και οι συνδικαλιστές της ΕΝΕ-ΔΑΚΕ για την απαραίτητη «σύσφιξη σχέσεων». Έχουμε αγώνα μπροστά, να στηριχθεί η Κυβέρνηση…

Ιδιαίτερη βραδιά θα είναι το γνωστό γλέντι με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Τέλος, θα υπάρξει στο περίπτερο κείμενο συλλογής υπογραφών με αίτημα: «Σύσταση Κλάδου και Ειδικού Μισθολογίου ΜΟΝΟ ΠΕ-ΤΕ» για ενίσχυση του γνωστού αιτήματος της ΕΝΕ.

Προφανώς, το 41% της πρόσφατης επιτυχίας της Ν.Δ, λειτούργησε λυτρωτικά για τα παλληκάρια της ΕΝΕ και πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Με αφορμή τη ΔΕΘ στήνουν ένα απίστευτο party εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων και στήριξης της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Ένα party 77.000€, από τις συνδρομές των Νοσηλευτών. Στην Υγεία των Κ…….(!!)