Monthly Archives: Αύγουστος 2023

Δικαιώθηκε η εργαζόμενη του Δήμου Μυτιλήνης που κατήγγειλε παρενόχληση και διώχθηκε πειθαρχικά!

Δικαιώθηκε η εργαζόμενη του Δήμου Μυτιλήνης, υπάλληλος στην καθαριότητα, Καλλιόπη Ψ., η οποία είχε καταγγείλει σεξιστική και παραβιαστική συμπεριφορά κατά ανωτέρου της και είχε διωχθεί πειθαρχικά από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης το 2021 για δήθεν… ατελή κένωση των κάδων, και μάλιστα καταδικάστηκε! Η Καλλιόπη Ψ. που είχε το θάρρος να καταγγείλει ό,τι παραβιαστικό της συνέβη από τον άτυπο επιστάτη, και από τη θέση

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρική Διοίκηση, ράβε ξήλωνε…

από ανάρτηση του Kostas Papadimitriou στο Facebook: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΕΟΥ Π.Δ. ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ… Την κατάσταση, των δομών που καθορίζονταν στο π.δ. 77/27-6-2023 προσπαθούσαν να τιθασσεύσουν οι δημόσιες υπηρεσίες και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όταν έναν μήνα μόνο αργότερα εκδόθηκε το π.δ. 82/2023 (Α’ 139), αποδεικνύοντας συνάμα τον βαθμό προχειρότητας των ρυθμίσεων του προηγηθέντος (π.δ. 77/2023).

Διαβάστε περισσότερα

«Eπίθεση» Στουρνάρα στην κυβέρνηση για την ακρίβεια

«Επίθεση» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε με ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, θίγοντας το θέμα της ακρίβειας που τσακίζει τα ελληνικά νοικοκυριά. Όπως τόνισε, οι τιμές εκτοξεύονται, την ώρα που οι μισθοί παραμένουν στάσιμοι και χρειάζονται πολιτικές παρεμβάσεις. Μιλώντας στο ειδησεογραφικό κανάλι CGTN, ο Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι ο ρυθμός αύξησης των τιμών είναι κατά πολύ υψηλότερος από τον ρυθμό αύξησης των μισθών.

Διαβάστε περισσότερα