Ανακοίνωση Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΜΠ για φοιτητικές ηλεκτρονικές εκλογές

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού χαιρετίζει  τους Φοιτητές του ΕΜΠ που κατάφεραν μια σημαντική νίκη ενάντια στην εφαρμογή του νόμου Κεραμέως, με την ακύρωση των ηλεκτρονικών εκλογών σε 8 από τις 9 Σχολές του ΕΜΠ.  Οι εκλογές αυτές στόχο έχουν την υπονόμευση των φοιτητικών συλλόγων και των διεκδικήσεων τους στην εκλογή  ΄΄εκπροσώπων΄΄- υποστηρικτών του Πανεπιστημίου-  επιχείρηση . Οι φοιτητές  όμως του ΕΜΠ δίνοντας το μήνυμα, τους γυρίσαν μαζικά την πλάτη αφού στις περισσότερες Σχολές δεν κατέβηκαν υποψηφιότητες και δεν έγινε δυνατό να συγκροτηθούν ούτε εφορευτικές επιτροπές.

Μόνο στη Σχολή ΕΜΦΕ η διοίκηση της επιμένει, παρά τη μαζική κατακραυγή, στην πραγματοποίηση των ΄΄εκλογών΄΄ κόντρα στις συλλογικές αποφάσεις των Φοιτητικών Συλλόγων.

Οι απειλές της Διοίκησης της Σχολής  για  πειθαρχικά σε φοιτητές  είναι καταδικαστέες  και απαράδεκτες και δεν πρόκειται να περάσουν.

Ζητάμε

·         Να μην υπάρχει ούτε σκέψη για πειθαρχική δίωξη σε φοιτητές.

·         Να ακυρωθούν οι εκλογές στη ΣΕΜΦΕ

·         Να γίνονται δεκτοί στις συνεδριάσεις  των οργάνων διοίκησης , Γενικές Συνελεύσεις Σχολών και Σύγκλητο οι πραγματικοί εκπρόσωποι των φοιτητών που εκλέχθηκαν στις τελευταίες  φοιτητικές εκλογές!

·         Να αποσυρθεί στο σύνολο του ο απαράδεκτος νόμος Κεραμέως