Νοσοκομείο Παπανικολάου- Η Διοίκηση κανει ΕΔΕ στο σωματείο που καταγγέλλει τρομοκρατία και εκφοβισμό εργαζομένων

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ και η εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου και να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στη τρομοκρατία της ΔΝΥ. Τα Σωματεία ούτε εκβιάζονται ούτε χειραγωγούνται(!!).

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και απαράδεκτες πρακτικές, δηλώσεις και παρεμβάσεις κατά εργαζομένων όλους αυτούς τους μήνες, ανέδειξε με έγγραφο του το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν Παπανικολάου. Και όλα αυτά, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος με τη ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της Διοίκησης.

Καθώς η πανδημία υποχωρεί(;)  και υπάρχει η δυνατότητα η Υπηρεσία και η Διοίκηση να σταθούν  με σεβασμό απέναντι στους ήρωες της Νοσηλευτικής,  έχουν επιλέξει να συνεχίσουν τη στοχοποίηση  εργαζομένων με προφανή στόχο την εξόντωση τους, ηθικά και επαγγελματικά, ξεπληρώνοντας τις δεσμεύσεις απέναντι στο Κομματικό Μηχανισμό της Ν.Δ και των γνωστών τοποτηρητών της.

Το Σωματείο, με αφορμή και νέες καταγγελίες εργαζομένων που απεγνωσμένα ζήτησαν τη βοήθεια του, όχι μόνο για τις μετακινήσεις παρά τα προβλήματα υγείας που είχαν, αλλά και για συμπεριφορές και φραστικές επιθέσεις, που έθιγαν τη προσωπικότητα και την υπόληψη τους, ανέλαβε πρωτοβουλία παρέμβασης στη Διοίκηση για να μπει ένα τέλος στην ασκούμενη  τρομοκρατία και εκφοβισμό της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Το Σωματείο προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, μαζί με τους εργαζόμενους ζητώντας να πάρει Θέση απέναντι σε όσα καταγγέλλουν και να τους προστατεύσει απέναντι στις αυθαιρεσίες και τη τρομοκρατία της Διευθύντριας. Μάλιστα την Ανακοίνωση της παρέμβασης την δημοσιοποίησε στα τοπικά site και ΜΜΕ. Όπως επίσης αποφάσισε να υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14/7.

Και η Διοίκηση, αντί να λάβει μέτρα προστασίας των εργαζομένων και να σταματήσει, όπως όφειλε, τον αυταρχικό κατήφορο της Διευθύντριας, ζητώντας εξηγήσεις και απαιτώντας να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα, τι έκανε;

Αποφάσισε να προχωρήσει σε μια «προσχηματική» ΕΔΕ(!!), όχι με βάση τις καταγγελίες των εργαζομένων, αλλά σχετικά με την δημοσιοποίηση της Ανακοίνωσης  του Σωματείου σε site όπως αναφέρει, στοχοποιώντας τη Πρόεδρο και το Σωματείο. Και προσφέροντας προφανώς, πλήρη κάλυψη και στήριξη στη καταγγελλόμενη Διευθύντρια.

Προφανώς, η Διοίκηση θεωρεί ότι με την ΕΔΕ ( που δεν έχει και καμία ισχύ για το Σωματείο..)  μπορεί να τρομοκρατήσει τη Πρόεδρο και να χειραγωγήσει το  Σωματείο ώστε να πάψει να υπερασπίζεται, όπως οφείλει να κάνει, τους εργαζόμενους. Η αλλαγή κλήσης της Προέδρου στην ΕΔΕ,  από «ελεγχόμενο» απλώς σε «μάρτυρα», και ο «ορισμός»  της διενεργούσας την ΕΔΕ, αναδεικνύει περίτρανα τις σκοπιμότητες και τα αδιέξοδα Διοίκησης και Κομματικού Μηχανισμού της Ν.Δ. Δεν θα τους περάσει…

Καλούμε ΑΜΕΣΑ τη Διοίκηση:

Να  ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ όσο αφορά την εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου .

Να  μπει ένα ΤΕΛΟΣ στα φαινόμενα τρομοκρατίας και εκφοβισμού κατά των εργαζομένων από τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Κομματικό Μηχανισμό της Ν.Δ.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις  Παραστάσεις Διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Σωματείο, την Δευτέρα  11/7 και την Τετάρτη 14/7.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ(!!)