Εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ: Αλαζονική η συμπεριφορά του Διοικητή

Ο διοικητής όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι αρνήθηκε να συνομιλήσει με τριμελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ, εκφράζοντας έτσι την αποστροφή του στη σύνθεση της αντιπροσωπείας, στην οποία μετείχαν εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Για απαράδεκτη, αλαζονική και αυθαίρετη συμπεριφορά που επέδειξε απέναντι σε νόμιμους εκπροσώπους εργαζομένων του Φορέα καταγγέλλει η ΠΟΠΟΚΠ τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ . Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν η ΠΟΠΟΚΠ και η ΠΟΣΕ ΙΚΑ κατά τη σημερινή κινητοποίηση στα γραφεία της Διοίκησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που από κοινού είχαν εξαγγείλει οι δύο Ομοσπονδίες του χώρου ΠΟΣΕ-ΙΚΑ και ΠΟΠΟΚΠ, αρνήθηκε να συνομιλήσει με τριμελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ, εκφράζοντας έτσι την αποστροφή του στη σύνθεση της αντιπροσωπείας, στην οποία μετείχαν εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Επισημαίνεται, όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές ότι η συνάντηση θα πραγματοποιούνταν μετά από πρόσκληση του ίδιου του Διοικητή. «Η πρακτική αυτή και οι ωμές παρεμβάσεις του, αντικατοπτρίζουν την πάγια διχαστική τακτική του και την απόπειρα παρέμβασης στο υπό διαμόρφωση συνδικαλιστικό τοπίο του ΕΦΚΑ.

Οι εργαζόμενοι ενωμένοι, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις θα δώσουμε την απάντησή μας στα σχέδια της Κυβέρνησης και της Διοίκησης, που στοχεύουν στην περαιτέρω υποβάθμιση του ΕΦΚΑ και στο ξεπούλημα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης» υπογραμμίζει η ΠΟΠΟΚΠ.

πληροφορίες dikaiologitika.gr