«Καψώνια μόνο για υπαλλήλους των ΚΠΑ της Περ/κης Δ/νσης Θεσσαλίας»

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 30/ 03 /2021ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: ‘ Καψώνια μόνο για υπαλλήλους των ΚΠΑ της Περ/κης Δ/νσης Θεσσαλίας’’

Καλησπέρα σας,

παρακαλώ έως την Παρασκευή 26/3/2021 να μας αποστείλετε τις αιτήσεις και τις πληρωμές προγραμμάτων απασχόλησης για επιχειρήσεις που έκαναν υπαγωγή εντός του 2020 για όλη την Περιφερειακή.

Στα στοιχεία που θα μας αποστείλετε να συμπεριληφθούν τα πρωτόκολλα εισαγωγής των δικαιολογητικών πληρωμής στις υπηρεσίες.

Με εντολή Διοικητή

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Καλησπέρα, σε συνέχεια του κάτωθι mail και επειδή μεσολάβησε η αργία, τα ζητούμενα στοιχεία δύναται να αποσταλούν έως και2/4/21.

Με εντολή Διοικητή

Ποιος να το περίμενε σε μια εποχή που ο ΟΑΕΔ έχει (σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή) για τα καλά  ψηφιακά αναβαθμιστεί ακόμη και σήμερα οι υπηρεσίες μας να λαμβάνουν τέτοιες εντολές.

Το παραπάνω δεν είναι ένα φανταστικό αίτημα δυστυχώς όμως για την δημόσια διοίκηση του 2021 είναι μια πραγματικά παράλογη (στρατιωτικής υφής) εντολή της διοίκησης, είναι καψώνι . Είναι μια εντολή η οποία έρχεται να αποσπάσει από τα καθήκοντα τους, τους συναδέλφους αποκλειστικά και μόνο των ΚΠΑ της περφ/κης δ/νσης Θεσσαλίας. Είναι μια εντολή η οποία έχει δοθεί από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πως δουλεύουν τα γραφεία απασχόλησης. Είναι μια εντολή χωρίς εμφανές περιεχόμενο ουσίας που στόχο έχει (διαψεύστε μας για αυτό κύριοι συντάκτες της εντολής) να παρεμποδίσει τους συναδέλφους για αρκετές ημέρες από την εκτέλεση των καθηκόντων τους!! Είναι μια εντολή που βάζει στον πάγο τα γραφεία απασχόλησης, τα οποία δεν είχαν κάτι άλλο να κάνουν παρά να μαζεύουν τα πρωτόκολλα των αιτήσεων!!!!!

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους να συνεχίσουν όπως μέχρι σήμερα το κάνουν με συνέπεια να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την εκπλήρωση των καθηκόντων τους που είναι οι πληρωμές και η εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων των υπηρεσιών μας και να μην δίνουν κανένα ειδικό βάρος στα χρονικά περιθώρια που βάζουν περίεργες εντολές που δεν έχουν κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ όφελος στο έργο τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος Μακρή Κλεονίκη