Μαζική η κινητοποίηση των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ ενάντια στη δίωξη υγειονομικού

Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων υγειονομικών στο ΑΧΕΠΑ κατά της καταχρηστικής δίωξης του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών κ. Σιούλη από το διοικητή του νοσοκομείου επειδή τόλμησε να καταγγείλει πέρυσι το Νοέμβριο την κατάσταση που επικρατούσε στα νοσοκομεία!

Ο Θανάσης Σιούλης είναι ένας εξαιρετικός γιατρός με πολυετή προσφορά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Είναι ένας από τους ήρωες υγειονομικούς που δίνουν την μάχη με την πανδημία στην πρώτη γραμμή. Είναι ο νεφρολόγος και προέδρος των νοσοκομειακών γιατρών που στην έξαρση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβριο, «τόλμησε» να αναφερθεί στη δραματική κατάσταση στο νοσοκομείο λέγοντας την αλήθεια.

Εναντίον αυτού του καταξιωμένου επιστήμονα η διοίκηση του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ζήτησε να ασκηθεί δίωξη, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Σιούλης να καλείται στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις.

Ένα ακόμα επεισόδιο της προσπάθειας τους να φιμώσουν κάθε άτομο που αγωνίζεται για τα δίκαια, τόσο στους χώρους εργασίας, όσο και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Η προσπάθεια τους αυτή έπεσε για μια ακόμα φορά στο κενό.

Στη σημερινή κινητοποίηση Υγειονομικοί και πολίτες στάθηκαν στο πλευρό του Θανάση Σιούλη. Με τη συμμετοχή τους δήλωσαν πως η προσπάθεια της κυβέρνησης να καταπνίξει κάθε φωνή που αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά, και το ΕΣΥ δεν θα περάσει.

Είναι οι ίδιοι οι διώκτες η κυβέρνηση των αρίστων της ΝΔ και όχι ο Θανάσης Σιούλης που πρέπει να απολογηθούν για τα εγκληματικά λάθη και την πλήρη αποτυχία τους στην διαχείριση της πανδημίας.