Κορωνοϊός / Έκλεισε η ΕΥΠ!

Πανικός επικρατεί στην ΕΥΠ, καθώς τις τελευταίες μέρες λέγεται ότι έχουν καταγραφεί δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού (άλλοι λένε για 20, άλλοι επιμένουν ότι είναι τουλάχιστον 50).

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ειδοποιήθηκε η πρωινή βάρδια να μην πάει στα γραφεία γιατί (τώρα το θυμήθηκαν…) η υπηρεσία θα λειτουργεί στο 50%. Πρακτικά χθες έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών! Επισημαίνεται ότι έως τη Δευτέρα ουσιαστικά δεν λαμβανόταν κανένα μέτρο, παρά το ότι τα γραφεία λειτουργούν σε 24ωρη βάση και δεν αερίζονται – άλλωστε τα περισσότερα έχουν ένα μικρό παράθυρο απλώς για να μπαίνει φως.

Αντισηπτικά υπήρχαν αποκλειστικά στην είσοδο, μόνο κάτι ψεκασμοί γίνονταν κατά διαστήματα, στα αιτήματα για άδειες ειδικού σκοπού δεν απαντούσαν καν και τα κρούσματα αποκρύπτονταν από τη διοίκηση με τη διαβεβαίωση ότι ο υπάλληλος απουσιάζει με άδεια.

Τώρα όμως ο πανικός γίνεται εκνευρισμός και άγχος από την επιλογή του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέωντος να υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ για υπαλλήλους που νόσησαν, οι οποίοι κατηγορούνται ότι δεν τήρησαν τα μέτρα ατομικής προστασίας!

πηγή