Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ χαρακτηρίζει «απλυταριό» τους διαδηλωτές κατά της αστυνομικής βίας

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) χαρακτήρισε «απλυταριό» τους πολίτες που διαδήλωσαν προ ημερών στη Νέα Σμύρνη, ενώ για τον ξυλοδαρμό του νεαρού πολίτη που φώναζε ότι πονάει από τα πολλά χτυπήματα που δέχθηκε από τους αστυνομικούς, ανέφερε πως «για τρεις γκλοπιες απολογούμασταν γονατιστοί» λόγω «απειρίας» των συναδέλφων του.

 George Vitsaras / SOOC

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό TRT Radio της Λάρισας, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, υπεραμύνθηκε της αστυνομικής βίας κατά χιλιάδων πολιτών που συγκεντρώθηκαν προ ημερών στη Νέα Σμύρνη για το αναίτιο ξυλοκόπημα πολίτη που φώναζε ότι πονάει όταν οι αστυνομικοί τον χτυπούσαν.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως «την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας» και πρόσθεσε πως «για τρεις γκλοπιες απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό», ενώ έκανε λόγο για «αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού».

ηχητικόView on Vocaroo

«Μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιες απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν  υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς».

ΠΗΓΗ