Άγιος Σάββας / Ο Κικίλιας έκλεισε ραντεβού στους εργαζόμενους και δεν πήγε

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός στο θέμα της εκδικητικής απόλυσης του προέδρου των εργαζομένων – «Η ευθύνη για την απεργιακή θύελλα που έρχεται είναι δική σας» τονίζουν

Εμπαιγμό και κυνισμό καταλογίζει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο Σύλλογος Εργαζόμενων στον «Άγιο Σάββα», αφού ούτε χθες έγινε η συνάντηση που υποσχέθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Βασίλη Κικίλια για το ζήτημα εκδικητικής απόλυσης του συμβασιούχου γιατρού και προέδρου του Συλλόγου, Κώστα Καταραχιά

«Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία. Η ευθύνη για την απεργιακή θύελλα που έρχεται είναι δική σας», απαντούν στο «κρυφτούλι» των Κικίλια – Κοντοζαμάνη οι εργαζόμενοι του Αγίου Σάββα.

«Την ώρα που αντί να επιτάσσετε τον ιδιωτικό τομέα αλλά επιτάσσετε το ΕΣΥ, να υποκύπτετε σε μεθοδεύσεις και απολύετε έναν γιατρό, πολύτιμο για τους ασθενείς και το σωματείο τους. Ντροπή σας!!» υπογραμίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, οι εργαζόμενοι στον ογκολογικό νοσοκομείο βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο δρόμο ενάντια στην εκδικητική και συνδικαλιστική δίωξη του επικουρικού γιατρού και μέλους του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, Κώστα Καταραχιά. Πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με τη στήριξη των ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ και ΕΙΝΑΠ και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, απαιτώντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία. 

πηγή