Τηλεργασία: Σύγκρουση Βορίδη – Κεραμέως με… διαιτητή την Καθημερινή

Το ότι ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης δεν ξεκίνησε καλά τη θητεία του στο ΥΠΕΣ η aftodioikisi.gr το έχει επισημάνει πολλές φορές. Μια ακόμη απόδειξη δημοσιεύει η στήλη Θεωρείο της «Καθημερινής», κάνοντας λόγο για «διαφωνία Βορίδη – Κεραμέως» και δίνοντας, μάλιστα, δίκιο στην υπουργό Παιδείας.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Διαφωνία Βορίδη – Κεραμέως

Μία ενδιαφέρουσα διαφωνία, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας, κατεγράφη στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εντός της εβδομάδας, μεταξύ Μάκη Βορίδη και Νίκης Κεραμέως. Ο υπ. Εσωτερικών επιχειρηματολόγησε υπέρ της… εθελοντικής τηλεργασίας σε αντίθεση με την υπ. Παιδείας που τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικής. Περιττό να πω, πως η Νίκη έχει δίκιο, καθώς η τοποθέτηση Βορίδη δεν έλαβε υπόψη το υγειονομικό σκέλος. Δεν θέλω να πιστέψω πως είχε κάποια άλλη σκοπιμότητα».

Τελικώς, το σχέδιο που πέρασε, ή που τουλάχιστον έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών , πρόκρινε την εθελοντική τηλεργασία. Τώρα, τι θα γίνει έως το τέλος, κανείς δεν γνωρίζει.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο προκάτοχος του κ. Βορίδη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε κόντρες με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως (μάσκες – «κουκούλες»εκλογές για υπηρεσιακά συμβούλια κλπ).

Περιττό, προφανώς, να πούμε ότι εκείνος βρίσκεται εκτός κυβέρνησης, ενώ η συνάδελφός του παραμένει εντός.

πηγή