Στο Γ.Ν Κορίνθου, τα test για τα Αντισώματα για τους Εργαζόμενους, δεν τα χορηγεί η Διοίκηση, αλλά ο Υπουργός- Βουλευτής της Ν.Δ με τη ευγενή χορηγία του Ιατρικού Κέντρου!!.

Απίστευτο!!  Στο Γ.Ν Κορίνθου, τα test για τα Αντισώματα για τους Εργαζόμενους, δεν τα χορηγεί η Διοίκηση, αλλά ο Υπουργός- Βουλευτής  της Ν.Δ με τη ευγενή χορηγία του Ιατρικού Κέντρου!!.

Τελικά, το Επιτελικό Κράτος της Κυβέρνησης της Ν.Δ, οι Βουλευτές και ο Κομματικός Μηχανισμός της ΔΑΚΕ κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύονται  άξιοι συνεχιστές  των ένδοξων ημερών και παραδόσεων της ΕΡΕ, των Μαυρογιαλούρων και του κάθε τοπικού  Κρούεζα.

Εξαίρεση δεν μπορούσε να αποτελέσει ο  Βουλευτής και Υπουργός της Ν.Δ στη Κόρινθο κ. Δήμας και οι Τοπικοί του Κομματάρχες στο Γ.Ν Κορίνθου. Μετά από το ρουσφετολογικό διορισμό, μέσω προσωπικών «ενεργειών του»,  των Συνοριοφυλάκων στα Σύνορα του  Ισθμού  και του Κιάτου, ανέλαβε να «εξυπηρετήσει» μέσω «ενεργειών» του  και τους Εργαζόμενους στο Γ.Ν Κορίνθου, μετά από αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων(!!), γνωστών στελεχών της ΔΑΚΕ και οι Κομματάρχες του στο Νοσοκομείο, δηλαδή  οι γνήσιοι απόγονοι του γνωστού Κρούεζα…

Τι έκανε λοιπόν ο κ. Δήμας, Βουλευτής-Υπουργός  της Ν.Δ του Νομού Κορίνθου; Αντί οποιαδήποτε άλλου σχολίου, παραθέτουμε τη σχετική Ανακοίνωση του κ. Δήμα στο f b: Καλημέρα!  Σήμερα  έχουμε μια καλή είδηση. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους κ. κ. Γιώργο και Vassili G. Apostolopoulos II (Όμιλος Ιατρικοί Αθηνών – Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα που τους έκανα για την κάλυψη του κόστους 300 αντιδραστηρίων τεστ αντισωμάτων Covid-19 για όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κορίνθου,  μετά από σχετικό αίτημα το οποίο υποβλήθηκε από το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Παντελής Αρβανιτάκης και η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Αλωνιστιώτη. 

Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της χώρας, ιδιαιτέρα τον τελευταίο χρόνο, καταβάλλουν υπερπροσπάθεια με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει προκύψει με τον #Covid_19. Η φροντίδα για την διασφάλιση και της δικής  τους υγείας και η ηθική αλλά πρακτική στήριξη στο έργο τους είναι υποχρέωση όλων μας ….». (είναι ανακοίνωση του Χρήστου Δήμα στο f b).

Αντί λοιπόν, τα αναγκαία test των Αντισωμάτων για τους Εργαζόμενους, το Σωματείο Εργαζομένων να τα διεκδικήσει και να τα απαιτήσει από τη Διοίκηση και το Υπουργείο, ζητώντας την ΑΜΕΣΗ προμήθεια τους και την ολοκλήρωση του σχετικού ελέγχου για την ασφάλεια των Εργαζομένων, τι κάνει το Προεδρείο του Σωματείου, που αποτελείται από γνωστά στελέχη της ΔΑΚΕ;

Καταθέτει αίτημα(!!) στο Τοπικό Βουλευτή-Υπουργό της Ν.Δ κ. Δήμα για τη προμήθεια του σχετικού αριθμού των test. Και αυτός τι κάνει; Μεσολαβεί στο Υπουργείο να έρθουν γρήγορα; Κάνει παρέμβαση στη Διοίκηση; ΟΧΙ !!. Ζητάει να τον «εξυπηρετήσουν» οι διαχρονικοί χρηματοδότες και φίλοι της Κυβέρνησης, οι ΜεγαλοΚλινικάρχες. Έτσι, άμεσα το Ιατρικό Κέντρο, με ευγενική  χορηγία ικανοποιεί το αίτημα, χορηγώντας 300 test. Βλέπεις οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται (30.000.000€  ζεστά έδωσε η Κυβέρνηση στους Κλινικάρχες και διπλάσια Νοσήλια. Στα 300 test θα κολλήσουν;).

Για άλλη μια φορά, το Προεδρείο του Σωματείου, επέλεξε να «εξυπηρετήσει» το Κομματικό συμφέρον και τις «υποχρεώσεις» που έχει αναλάβει  προς τον κ. Υπουργό, επιβεβαιώνοντας τις προτεραιότητες που έχει θέσει και υλοποιεί πιστά. Κομματικά φερέφωνα της Ν.Δ στο Νοσοκομείο και η εξυπηρέτηση-στήριξη των Κομματικών ρουσφετιών. Κλασσικό παράδειγμα το ρουσφέτι στη Νοσηλευτική Διεύθυνση.

Καλούμε τους Εργαζόμενους να καταδικάσουν τους Σωτήρες και τους Υπηρέτες και να διεκδικήσουν ένα ΣΩΜΑΤΕΙΟ που να είναι των Εργαζομένων και όχι της Κυβέρνησης και των  Βουλευτών. Στο χέρι τους είναι. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ….