Μενδώνη δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον Λιγνάδη

Από χθες κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα καταγγελία συνοδευόμενη από την σχετική απόφαση σύμφωνα με την οποία καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης υπέγραψε 8μηνη σύμβαση για τον αδελφό του φιλόλογο και μετάφραση ως ηθοποιό με μηνιαίο μισθό 1705€.

Και ενώ τρεντάρει το χασταγκ #Λιγνάδης στα σοσιαλ και περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον τύπο καθώς παρατηρούμε να αλλάζουν οι τίτλοι άρθρων μέσα σε λίγα λεπτά.

Εικόνα

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ διαψεύδει τις φήμες για παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη σημειώνοντας ότι μόλις υπάρξουν συγκεκριμένες καταγγελίες «οφείλουμε να επέμβουμε». Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε πως όταν δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες «μπαίνουμε σε άλλες ατραπούς το οποίο δεν στέκει με το κράτος δικαίου».

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν έχει κατατεθεί επί του παρόντος κάποια καταγγελία στο υπουργείο Πολιτισμού για άτομο «που είναι σε θέση ευθύνης». Όπως είπε, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε «φήμες και συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα».