Διαμαρτυρία Τρίτη 2 Φεβ 2021, 3η και 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης

Διαμαρτυρία Τρίτη 2 Φεβ 2021 3η και 4η Υγειονομικές Περιφέρειες Μακεδονίας Θράκης

Από το χειροκρότημα στις ποινικές και πειθαρχικές διώξεις υγειονομικών δυο λέξεις δρόμος: κυβέρνησής Ν.Δ.

Εκεί που οι υγειονομικοί αλλά και όλοι οι πολίτες είχαν και έχουν μια σειρά διεκδικήσεις για καλύτερη δημόσια υγεία, – μέσα στην πανδημία νοσούντες δεν έβρισκαν ΜΕΘ και έχασαν τη ζωή τους έξω από αυτές- αλλά και για τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων υγειονομικών που πάλευαν και παλεύουν δίνοντας το «είναι τους» -τη ζωή τους πολλοί- μέσα και πάνω στον κορωνοϊό, τι κάνουν οι της κυβερνήσεως Ν.Δ. !

Ασκούν ποινική και πειθαρχική δίωξη σε υγειονομικούς επειδή «τόλμησαν» και έκαναν δηλώσεις στον τύπο που αναδείκνυαν τα προβλήματα και τις δυσχέρειες των Νοσοκομείων μέσα στην πανδημία. Αυτά τα νέα επί κυβερνήσεως Ν.Δ. ! Αντί να ενισχυθούν τα νοσοκομεία και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας, επιλέγονται διώξεις σε υγειονομικούς για να αποκρύψουν τις ευθύνες της πολιτείας και να τις μετακυλήσουν στους εργαζόμενους τελικά! .. Ντροπή και αγανάκτηση!

Για τις απαράδεκτες και προκλητικές αυτές διώξεις συμμετείχαμε σήμερα στη διαμαρτυρία στις 10μμ στην 3η και 4η Υγειονομικές Περιφέρειες Μακεδονίας Θράκης δίπλα στους διωκόμενους εργαζόμενους:

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στην υγεία! Πάρτε πίσω …χτες τις διώξεις.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Θοδωρής Μπαλτάς.– Από ανάρτηση στο fb