Κορονοϊός: Πέθανε 59χρονος νοσηλευτής, πατέρας δύο παιδιών – 15 υγειονομικοί νεκροί

Τις 15 έφτασαν οι απώλειες από κορονοϊό για τους υγειονομικούς, καθώς σήμερα κατέληξε ένας 59χρονος νοσηλευτής στο νοσοκομείο Φλώρινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eretikos.gr τη ζωή του έχάσε σήμερα σήμερα 15ος υγειονομικός από covid-19 και διασωληνώθηκε και 13ος. Δυστυχώς ο τραγικός κατάλογος με τους υγειονομικούς που χάνουν τη ζωή τους δεν έχει τελειωμό.

Σήμερα κατέληξε ένας ακόμη πολεμιστής της δημόσιας υγείας. Νοσηλευτής 59χρονος πατέρας δύο παιδιών εργαζόμενος στο νοσοκομείο Φλώρινας. Νοσηλευτής χειρουργείου. Αρρώστησε από covid-19 και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο που εργάζονταν. 29 Νοεμβρίου επιβαρύνθηκε η υγεία του διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς Θεσσαλονίκης.

Tο νοσοκομείο της Φλώρινας δεν διαθέτει ΜΕΘ. Τελικά δεν τα κατάφερε. Κατέληξε ένας διασωληνωμένος συνάδελφος αλλά οι διασωληνωμένοι συνεχίζουν να είναι 13 αφού χθες διασωληνώθηκε ένας ακόμη. 62χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου διασωληνώθηκε χθες και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από σχετική πρόταση της παράταξής μας η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί την αναγνώριση της νόσου covid-19 ως επαγγελματική ασθένεια ή εργατικό ατύχημα.

Οι οικογένειες των θανόντων είναι σε απόγνωση και δεν υπάρχει και καμία πρόβλεψη για όσους νόσησαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας λόγω της COVID19 που τους εμποδίζουν να επιστρέψουν υγιείς στην εργασία τους..