«Τέρμα τα παιχνίδια με τους εκπαιδευτικούς»: Να ανακοινωθούν άμεσα οι αποσπάσεις/ανακλήσεις αποσπάσεων από το υπ. Παιδείας

Να ανακοινωθούν άμεσα οι αποσπάσεις και οι ανακλήσεις αποσπάσεων ζητά μέσω του alfavita.gr ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ, Νεκτάριος Κορδής, ο οποίος ζητά να μην υπάρξει καμία «απόπειρα από τη μεριά του υπουργείου να προστεθούν ή να διαγραφούν οποιαδήποτε ονόματα»

Παρά το γεγονός ότι η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία εγκρίθηκαν 110 νέες αποσπάσεις και 130 ανακλήσεις αποσπάσεων, το υπουργείο Παιδείας τηρεί σιγή ιχθύος και δεν τις ανακοινώνει, καταγγέλλει με δήλωσή του στο alfavita.gr ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ, Νεκτάριος Κορδής.

«Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση ή ανακοίνωση από τη μεριά του υπουργείου Παιδείας. Οι διαδικασίες στο ΚΥΣΔΕ ολοκληρώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 400 εκπαιδευτικοί δεν γνωρίζουν τι θα πρέπει να κάνουν δεδομένου ότι στις 14 του μήνα ανοίγουν τα σχολεία και οι αποσπάσεις/ανακλήσεις αποσπάσεων δεν έχουν ανακοινωθεί» τονίζει ο κ. Κορδής και προσθέτει πως «η τελευταία πληροφορία που έχουμε ότι έχουν συνταχθεί δύο σχέδιο αποφάσεων, ένα για τις αποσπάσεις και ένα για τις ανακλήσεις. Και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα υπογραφούν αυτούσιες και οι δύο μετά τις σχετικές εισηγήσεις του ΚΥΣΔΕ και δεν υπάρξει καμία απόπειρα να προστεθούν ή να διαγραφούν οποιαδήποτε ονόματα» καταλήγει. 

Alfavita.gr